Adalucia Tours and Discovery
Calle Alcalde Isacio Contreras, 1, 41001 Sevilla Sevilla, Sevilla 41001
Phone: +34 635 955 554

Afscheid nemen van Britt

20 Ene 2023

De afgelopen maanden zijn echt, voorbij gevlogen!

Ik kwam begin september binnen in een nieuwe stad en omgeving, mega spannend dus. Ik hoefde mij nergens om zorgen te maken want ik werd uiteindelijk goed opgevangen door iedereen bij ATD.

Ik heb tijdens mijn stage ontzettend veel geleerd, niet alleen professioneel, maar ook op een persoonlijke wijze ben ik met grote sprongen vooruit gegaan. Dit is allemaal te danken aan mijn geweldige collega’s.

Ik heb naast de tours ook achter de schermen gewerkt en daarmee ATD proberen op de kaart te zetten door middel van sociale media. Ik heb mijn algemene kennis en mijn kennis over de stad ontzettend hierdoor erg verbreed.

Ik heb niet alleen gewerkt, maar ook echt herinneringen opgedaan en vrienden gemaakt over heel de wereld eigenlijk. Samen met Ismay woonden ik in een appartement en dat werd uiteindelijk een kleine familie voor zo’n korte periode en dat maakt de tijd ook super speciaal.

Ik ga veel missen van de stad, namelijk de zonnige dagen en het rustige manier van leven. Ook ga ik echt het eten hier missen, specifiek gezegd carrillada iberica! Voor iedereen dit niet weet wat het is, ik raad het heeeel erg aan!

Deze 5 maanden zijn heel speciaal voor mij geworden en ik kijk er dan ook echt met plezier, een vol hart, en een overschot aan herinneringen op terug.

Maar aan alle goede dingen komen ooit een einde en zo dus ook aan mijn tijd hier in deze prachtstad. Ik hoop ooit nog is terug te komen voor een citytrip of wellicht over een paar jaar kom ik terug om hier vast te wonen.

Gracias para todos y hasta luego!