Adalucia Tours and Discovery
Calle Alcalde Isacio Contreras, 1, 41001 Sevilla Sevilla, Sevilla 41001
Phone: +34 635 955 554

Ontmoet onze nieuwe stagiaire Ismay

20 Sep 2022

Hallo allemaal! Mijn naam is Ismay van der Linden. Ik ben 18 jaar oud en ben geboren in Amsterdam. Momenteel volg ik de opleiding Leidinggevende Travel en Hospitality in Den Bosch aan het Koning Willem I College. Deze opleiding heb ik gekozen omdat ik erg kan genieten van de culturen in andere landen en daar graag meer over te weten wil komen. Natuurlijk hou ik zelf ook erg van reizen en op vakantie gaan dus daarom is toerisme de perfecte keus voor mij.

Voor mijn tweede jaar moet ik een stage lopen van vijf maanden waar ik erg naar uit keek! Al meteen was een stage in Zuid-Spanje mijn eerste keus. Daarom was ik ook erg blij en enthousiast toen ik bij ATD werd uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek, maar nog blijer toen ik ook daadwerkelijk werd aangenomen! Een stage, waarbij ik veel van de stad kan ontdekken en ook veel met klanten in contact kom en met wie ik een gezellig praatje kan maken, dat klonk als muziek in mijn oren.

Onderhand ben ik al een tijdje in Sevilla en leef ik hier mijn werkelijke droom: de prachtige stad waar ik elke dag in mag lopen en de stagedagen waar ik veel over de stad leer, daar ben ik erg dankbaar voor.

Ik kan niet wachten om mijn stagemaanden hier verder door te brengen en de informatie van deze geweldige stad met jullie te gaan delen!