Adalucia Tours and Discovery
Calle Alcalde Isacio Contreras, 1, 41001 Sevilla Sevilla, Sevilla 41001
Phone: +34 635 955 554

Hasta luego Anouk!

13 Oct 2019

Oh no, nog een week en dan moet ik alweer terug naar het koude Nederland! Er is de afgelopen periode ontzettend veel gebeurd. In deze blog blik ik terug op drie geweldige maanden hier in Spanje. Enjoy!

 

De eerste anderhalve week dat ik in Sevilla was had ik een mini-vakantie ingepland. In deze tijd heb ik lekker de toerist uitgehangen...heerlijk door de stad gedwaald, monumenten bezocht en natuurlijk mijn nieuwe thuis leren kennen. Ook ben ik deze week meteen bij ATD langs geweest om even gedag te zeggen en te kijken waar ik terecht zou komen. Ik mocht ook meteen mee met een tour, zodat ik kon zien hoe het eraan toe ging.

En toen was het tijd om aan het werk te gaan! Ik zat voornamelijk op kantoor om aan de social media te werken. Ik vind het heel fijn dat mijn ideeën goed ontvangen zijn. Sowieso werden nieuwe ideeën heel erg gewaardeerd en was er ruimte voor overleg. Samen met nog twee andere stagiaires hield ik de social media kanalen draaiende. Hierdoor konden we af en toe met elkaar overleggen over nieuwe ideeën. Naast mijn werk op kantoor deed ik ook twee tours in de week. Een hele leuke afwisseling! Het maakte niet uit hoe vaak ik een tour deed, de verhalen bleven zó leuk om te vertellen. De stad heeft een hele rijke geschiedenis, dus ik bleef maar bijleren!

Ook met de collega’s kon ik erg goed overweg. Toen ik aankwam werd ik meteen opgenomen in de groep. Soms spraken we naast werk af om leuke dingen te gaan doen. Lekker uit eten, zwemmen, in het park liggen, Flamencoshows bezoeken...dat ga ik missen! Ook ben ik samen met een van de andere stagiairs naar de Feria in Málaga geweest. Als vrijetijdsbesteding heb ik Flamencolessen gevolgd. Als danser was dit voor mij iets nieuws en super gaaf om te doen! Ik heb in een paar lessen zo veel geleerd van Maria. Ik wist niet dat mijn voeten zo snel konden bewegen :D. 

Wat ga ik doen als ik terugkom? In Nederland moet ik eerst even acclimatiseren. Van 30 graden en zon terugkeren naar 15 graden en regen is niet niks! In november starten mijn vakken op de universiteit weer. Ik ga eerst nog drie keuzevakken volgen en dan wordt het al tijd om mijn bachelorscriptie te gaan schrijven. 

De tijd in Sevilla is echt voorbij gevlogen. Ik vind het ontzettend jammer om terug te gaan naar Nederland, maar wil ook heel graag mijn vriendinnen weer zien. Ik wil iedereen hier heel erg bedanken voor de leuke tijd, ik hoop jullie ooit nog eens te zien!