Adalucia Tours and Discovery
Calle Alcalde Isacio Contreras, 1, 41001 Sevilla Sevilla, Sevilla 41001
Phone: +34 635 955 554

Zwemmen in Sevilla

14 Ago 2019

Het is weer lekker warm in Sevilla en wat willen we dan allemaal graag doen….? Juist!, Zwemmen! Daarom hebben we hieronder de top 3 zwembaden voor u op een rij gezet.

 

Aqua Mágica

Als je gezellig met de familie op vakantie bent en graag lekker wilt gaan zwemmen dan hebben we een aantal opties. Kijk bijvoorbeeld naar waterparken! In Sevilla hebben we er twee Aquopolis en Agua Mágica! Daar ben je de hele dag onder de pannen en kunnen jullie allemaal de leukste en snelste glijbanen van Sevilla uitproberen! Let er wel op dat als jullie naar Agua Mágica willen, jullie alleen het waterpark in kunnen in combinatie met een ticket voor het pretpark: Isla Mágica.

 

OceanSevilla

Ook als je liever even zonder drukte en kinderen wilt gaan zwemmen dan hebben we nog een goed adresje! OceanSevilla, dit is een mooi en groot zwembad gevuld met zogenaamd (zout) zeewater! OceanSevilla staat bekend vanwege de goede service en is echt de plek om even een dagje te relaxen! Voor s’avonds is OceanSevilla ook ‘’the place to be’’ want dan worden daar gave feesten gehouden!

 

Municipal

Mocht je echt een volle dag in het zwembad willen doorbrengen dan is er een mooi Municipal zwembad in het plaatsje Montequinto! Het is ietsjes verder weg en je zult eventjes met de metro moeten! Vandaar dat wij dit zwembad dan ook aanraden aan mensen die graag een volle dag aan het zwembad willen liggen.

 

En als laatste ook een mooi municipal zwembad in Cavaleri (net buiten Sevilla). Deze is wat dichterbij dus ook handig als je gewoon even een paar uurtjes lekker aan het zwembad wil liggen. Dit municipal zwembad is vooral bekend onder de spanjaarden en dus de goede plek om een paar uurtjes door te brengen voor een leuk prijsje!