Adalucia Tours and Discovery
Calle Alcalde Isacio Contreras, 1, 41001 Sevilla Sevilla, Sevilla 41001
Phone: +34 635 955 554

De mooiste dakterrassen van Sevilla

12 Feb 2020

Het is natuurlijk altijd een goed idee om de vakantie af te sluiten met een drankje. Daarom hebben wij een aantal leuke en gezellige dakterrassen op een rijtje gezet, om de dag leuk af te sluiten. 

 

La Terraza del Hotel Inglaterra

Om ‘s avonds gezellig een drankje te drinken, is het dakterras op het Hotel Inglaterra de favoriet van onze stagiair Jelle. Op dit dakterras heb je een prachtig uitzicht op de kathedraal van Sevilla. Het is een hippe bar met op de achtergrond een heerlijke muziek. Het is wel iets duurder dan andere barren, je betaald ongeveer 5 euro voor een wijntje.

Website: https://www.hotelinglaterra.es/en/terrace/

 

Hotel Doña Maria

Bij dit dakterras heb je wederom een prachtig uitzicht op de kathedraal. Dit dakterras is ook modern ingericht. Het heeft een zwembad om lekker in af te koelen na een intensieve dag wandelen in de stad. Tip: bestel hun specialiteit copa of strawberry-packed Larios rosé gin and tonic.

Website: https://en.hdmaria.com/

 

Hotel Kivir 

Dit prachtige hotel heeft een mooi uitzicht op de Guadalquivir. Vaak wanneer de zon onder gaat zal de lucht oranje kleuren. Bij dit terras heb je dan een prachtig uitzicht over de rivier en de stad. 

Website: https://www.kivirskyline.com/

 

Casa Romana Hotel Boutique

Dit hotel heeft wederom een mooi dakterras, met leuke bankjes, tafeltjes en soms een dj die zorgt voor leuke achtergrondmuziek. Dit hotel heeft een prachtig uitzicht over de wijk San Lorenzo. Wanneer je het toch iets te koud hebt op het dakterras, kun je ook een drankje drinken in de chique bar in het hotel. 

Website: https://www.hotelcasaromana.com/en/roof-cia/

 

Hotel Zenit 

Vind dit dakterras in de traditionele Triana-wijk. Een van de meest slim ontworpen daken in Sevilla, dankzij een volledige renovatie vorig jaar, heeft het een enigszins Soho House-gevoel. Met een strakke uitstraling gemixt met gezellige sfeerlichten, kun je een heerlijk drankje drinken. Als je geen fan bent van drukte is dit zeker een aanrader. 

Website: https://sevilla.zenithoteles.com/en/

 

Ribera de Triana hotel 

Een prachtig hotel, met een prachtig terras. Wederom is dit een erg modern dakterras met mooie lichten. Het heeft een prachtig uitzicht over de wijk Triana en de rivier Guadalquivir. 

Website: https://en.hotelriberadetrianasevilla.com/

 

Metropol Parasol “las setas” 

Het Metropol Parasol hoort eigenlijk niet helemaal thuis in dit rijtje, MAAR op dit grote houten bouwwerk kunt u ook heerlijk wat drinken, met een prachtig uitzicht van de stad.