Adalucia Tours and Discovery
Calle Alcalde Isacio Contreras, 1, 41001 Sevilla Sevilla, Sevilla 41001
Phone: +34 635 955 554

Snoep of je leven!

06 Oct 2019

Snoep of je leven! Voordat je het weet is de zomer overgegaan in de herfst. Het is alweer oktober en dat betekent dat het tijd is om ons klaar te gaan maken voor Halloween! Op 31 oktober zijn de straten van Sevilla gevuld met zombies, horror clowns en andere enge figuren. Natuurlijk wordt er ook gebruik gemaakt van uitgesneden pompoenen om de stad een nog spookachtiger aanblik te geven. 

 

Sevilla is een stad met veel traditionele feesten, zoals de Feria de Abril en pasen. Maar wat de mensen in deze stad ook karakteriseert, is dat ze graag nieuwe tradities verwelkomen van over de hele wereld, bijvoorbeeld Halloween. Deze dag is inmiddels helemaal ingebakken in de Sevillaanse cultuur, wat de mensen nog meer redenen geeft om te feesten. Of je nou uitkijkt naar wat plezier, grote feesten of geweldige kostuums, Sevilla is the place-to-be! 

 

Wat is er te doen in de stad?

Stellen, hele families, groepen vrienden... er is voor ieder wat wils. Voor de kinderen is Isla Magica dé plek om naartoe te gaan. Met Halloween hangt het pretpark vol met enge decoratie, nep graven en zijn er verhalenvertellers die de kinderen bang maken. De kinderen kunnen ook genieten van thema parades, shows en ze kunnen de Ghostbusters en de Addams Family ontmoeten! Op de website van het park kun je de openingstijden bekijken en zien wat ze verder nog aanbieden rondom Halloween. Natuurlijk is het ook leuk voor de kinderen om zich te verkleden en langs de huizen te gaan voor snoep.

 

In Prado de San Sebastian park zul je het beroemde Festival of the Nations vinden. Dit is een van de grootste feesten in de stad, vol met horror, muziek en natuurlijk het meest belangrijke...plezier! Naast de Halloween feesten is er nog veel meer te doen in het Prado van 25 september t/m 3 november 2019. Ga bijvoorbeeld naar de kraampjes waar je eten kan halen, ambacht kan bekijken en muziek kan luisteren uit allerlei verschillende landen. Natuurlijk doen ook de meeste bars en pubs mee aan de festiviteiten rond Halloween. 

 

Ga je liever lekker uit eten? In Restaurante Parix staat alles in het teken van Halloween en hebben ze zelfs een compleet Halloween menu. Op hun website kan je zien hoe je kunt reserveren en kom je meer te weten over het Halloween menu. Geniet van je diner terwijl je wordt omgeven door mensen in enge kostuums. Laat je glas wijn niet vallen van de angst!

Kom naar Sevilla om te ontdekken wat de stad te bieden heeft tijdens Halloween!