Adalucia Tours and Discovery
Calle Alcalde Isacio Contreras, 1, 41001 Sevilla Sevilla, Sevilla 41001
Phone: +34 635 955 554

Lars, hoe was je stage?

27 Oct 2019

O, wat ging de tijd snel! Volgende week ga ik helaas al weer terug naar Nederland en eindigt mijn stageperiode hier in Sevilla. Het is een geweldige en leerzame tijd geweest! In deze blog zal ik over mijn ervaring hier in Spanje vertellen.

Ik vloog samen met mijn broer op vrijdag 26 Augustus naar Sevilla toe, mijn stage periode begon pas op maandag 29 Augustus. Ik ging een paar dagen eerder heen om zelf even de stad te kunnen bekijken en te leren kennen. En natuurlijk om te wennen aan de temperatuur, cultuur en mijn nieuwe thuis. Ook ben ik even langs de winkel gegaan om kennis te maken met mijn toekomstige collega’s. 

De eerste dag werd ik hartelijk welkom geheten door iedereen en kreeg ik daarna uitleg over hoe alles werkt in het bedrijf. Hierna ging ik voornamelijk studeren op kantoor om zo snel mogelijk de highlight-tour onder de knie te krijgen. Naast het studeren hielp ik ook veel in de winkel met allerlei dingen. De tour ging ik zelf doen na een paar weken wat heel erg leuk en uitdagend was. En omdat Sevilla zo'n interessante en historische stad is kon ik steeds weer nieuwe dingen bij blijven leren en ontdekken. Uiteindelijk heb ik het grootste deel van mijn stageperiode gespendeerd op de fiets, rondrijdend door Sevilla, waar ik zeer van genoten heb en ook veel van geleerd heb.

Naast het werkenwas er uiteraard ook tijd voor andere dingen. Na de eerste ochtend werken gingen we direct een middagje naar het zwembad om even wat verkoeling op te zoeken. Verder gingen we af en toe uit eten of lunchen tijdens siësta. Dit was altijd heel gezellig en zo leerde ik ook meteen de andere mensen van het bedrijf goed kennen. 

Ik woonde in een studentenhuis waar ik heel veel nieuwe mensen van over de hele wereld heb leren kennen en heel wat nieuwe connecties/vrienden heb gemaakt. Maar omdat het een best druk huis is was het niet altijd zo schoon en hygiënisch wat af en toe niet heel fijn was. Maar verhuizen naar een andere plek vond

Lars with his group during one of his first tours he gave ik ook zonde omdat ik hier niet zo heel lang verbleef. 

Ik heb enorm veel geleerd en ben gegroeid als persoon tijdens mijn tijd hier. Mijn Spaans is niet zo veel beter geworden omdat ik veel meer bezig was met het geven van de tours (in het Nederlands) en het leven hier. Ik heb natuurlijk heel veel genoten van de goede tijd hier, dit komt vooral omdat de collega’s allemaal hartstikke leuk zijn en ook heel behulpzaam waren. Maar nu is het weer tijd om terug naar Nederland te gaan om verder te gaan met het laatste jaar van mijn studie! 

Ik ga het leven en de mensen hier zeker missen en wil iedereen van ATD Spain enorm bedanken voor de goede tijd hier in Sevilla!