Adalucia Tours and Discovery
Calle Alcalde Isacio Contreras, 1, 41001 Sevilla Sevilla, Sevilla 41001
Phone: +34 635 955 554

Beste zonsondergangen in Sevilla

01 Jun 2022

We willen je ook de beste zonsondergangen in Sevilla laten zien, zodat je geen seconde van de magie van dit deel van Spanje hoeft te missen.

1. La Giralda
We kunnen de post niet beginnen met een andere aanbeveling, alleen maar omdat La Giralda het imago van Sevilla is voor uitmuntendheid.
Voor dit icoon van de stad hebben we twee mogelijkheden bedacht, de eerste is om het uitzicht vanaf de toren te bewonderen, hoewel daarboven zijn betekent dat je het van het panorama verdrijft, maar het biedt in ruil daarvoor ook spectaculaire uitzichten... De andere is om op een goed terras te staan ​​om het geverfd te zien met de kleuren van de gouden zonsondergang.

2. Las Setas
De "Mirador Metropol Parasol" staat bekend als "las setas" (wat paddenstoelen betekent) vanwege zijn unieke uiterlijk. Het is een verplichte stop geworden voor elke bezoeker van Sevilla, maar we raden aan om het iets voor zonsondergang te doen, zodat je een goede plek kunt kiezen om van het uitzicht te genieten.
Hoewel er geen probleem zal zijn met de zitjes, want het is 250 meter lang en 28,5 meter hoog, wat een 360º uitzicht over de stad biedt. Daarnaast is de toegang inclusief een drankje in de bar boven.

3. Puente de Triana
Deze brug is algemeen bekend als "el puente de Triana", hoewel de echte naam Isabel II-brug is. Het is een van de grote erkende iconen van de stad.
Hoewel we hier zijn om aan te bevelen niet de zonsondergang vanaf de brug te zien, maar vanaf een van de oevers van de Guadalquivir. Zo kun je dit uur van de middag bewonderen over de structuur van de brug.

4. Los Seises Hotel
Van alle hotels die we in Sevilla hebben uitgecheckt, is het hotel met het beste terras het Los Seises hotel, het heet "Pura Vida" (Pure Life) en in het weekend is er live flamenco... Dat kan niet beter worden begeleid dan een paar biertjes of een paar drankjes bij zonsondergang.
Het terras kijkt uit over de hele stad, maar tegen de tijd dat Sevilla met deze gouden kleuren is geverfd, raden we je aan je aandacht te richten op la Giralda.