Adalucia Tours and Discovery
Calle Alcalde Isacio Contreras, 1, 41001 Sevilla Sevilla, Sevilla 41001
Phone: +34 635 955 554

Goedkope Vakantie in Spanje - Tips om zo goedkoop mogelijk te boeken!

05 Aug 2018

 

Goedkope Vakantie in Spanje

Iedereen wil natuurlijk wel een lekker tijdje weg naar Spanje. Alleen vaak houden de kosten mensen tegen. Men denkt vaak dat een vakantie in Spanje veel moet kosten, maar dat valt redelijk mee! Een vakantie aan de Spaanse kust kan hoogstwaarschijnlijk goedkoper uitpakken dan u misschien zou denken.

Doe het zelf!

We beginnen meteen met de belangrijkste tip; zet het zelf in elkaar! Als je naar een reisbureau of een bepaalde touroperator gaat zetten zij ongetwijfeld een hele mooi vakantie voor u in elkaar, alleen de prijzen die zij hanteren kunnen misschien hoger uitvallen. Daarom adviseren wij u, zet de vakantie eens zelf in elkaar, of probeer het in ieder geval. Als u via bepaalde sites als www.booking.com of www.trivago.com de hotels bekijkt en de vervogens filtert op de laagste prijzen, kan het u wel eens behoorlijk meevallen. Je moet er natuurlijk wel akkoord mee zijn dat je niet in een luxe 5-sterren hotel gaat slapen, maar gewoon in een degelijk normaal hotel. Wat je ook nog zou kunnen doen is een woningruil!

Ruilen

Dat klinkt misschien raar voor u maar het werkt heel gemakkelijk. Eigenlijk wissel je simpelweg voor een tijdje met iemand van huis. Vaak is dat dan natuurlijk met de echte locals uit de streek in Spanje waar  je verblijft. Je kan dit doen van een aantal dagen tot aan een veel langere tijd.

Dit kan je ook nog een toen met je auto! Ook die kun je ruilen, scheelt weer alle huur kosten, je betaalt natuurlijk alleen de benzine!

Er zijn heel wat websites waar je gemakkelijk je huis op een veilige manier kunt ruilen:

Love Home Swap
Huizen Ruil
Home Forex Change

De beste tijd

Ook nog een tip die natuurlijk voor zichzelf spreekt; ga in het laagseizoen! In Mei of Juni liggen de prijzen (en de drukte) een stuk lager. Mocht je nog echt van de zon willen genieten in het najaar tijdens de herfstvakantie, dan moet je een beetje kijken naar de locatie. In het noorden van Spanje is het vaak in de tijd niet al te best weer meer. Het beste is daarom om te kijken naar een accommodatie in Andalusië. Daar liggen de tempraturen in de herfst ook nog lekker hoog!

Kijk ook rond op deze websitevoor veel informatie!