Adalucia Tours and Discovery
Calle Santas Patronas, 29 Sevilla, Sevilla 41001
Phone: +34 635 955 554

Technische Informatie Over Onze Fietsen

04 May 2019

In deze blog ga ik je meer vertellen over de verschillende fietsen die we in de winkel hebben staan! We hebben namelijk verschillende fietsen voor verschillende soorten tochten. Onze fietsen zijn van het kwalitatief hoogstaande Duitse merk Kalkhoff, om te verzekeren dat je fietstochten in Andalusië zo comfortabel mogelijk zijn. We gebruiken Continental banden om de kans op lekke banden en andere gerelateerde problemen te voorkomen.

 

 

 

 

 

Trekking bike (mannen- en vrouwenmodel)

De trekking bikes worden veel gebruikt voor fietstoerisme; het zijn namelijk hybride fietsen die voor zowel binnen als buiten de stad geschikt zijn. Deze fietsen kunnen voor allerlei soorten ritten gebruikt worden. Ze zijn niet geschikt voor ritten zoals tecnica, maar zijn wel uitermate geschikt voor grindpaden en heuvelachtige routes.

Goede kwaliteit onderdelen met vering in zowel het zadel als bij het voorwiel voor optimaal fietscomfort. De fietsen komen met een bagagerek, flessenhouder, 27 versnellingen, en het stuur is gebogen voor aerodynamische positionering op de fiets. Het zadel is smaller en lichter.

 

E-Bikes

Voor de lange tochten (bijvoorbeeld voor onze tour naar Itálica), voor mensen die door een handicap of blessure net wat meer ondersteuning nodig hebben, of gewoon voor de liefhebber; onze E-bikes staan voor u klaar! Ook bij onze highlights tour is het mogelijk om een E-bike bij de boeken, indien je dit van tevoren laat weten. Onze E-bikes zijn uiteraard ook uitgerust met een bagagerek en vering in zowel het zadel als bij de voorbanden, zodat je ook bij hobbelige ondergronden comfortabel kunt blijven fietsen.

 

Citybike

Perfecte positie om goed om je heen te kijken; precies wat je wil bij een stadstour! De citybikes komen met vering in het zadel en bij het voorwiel, zodat u ook op de wat minder begaanbare wegen in de stad met optimaal comfort kunt blijven fietsen. Verder zijn deze fietsen uitgerust met een bagagerek en uiteraard een fietsbel. Verder komen ook deze fietsen met Continental anti-flat binnen- en buitenbanden, zodat er geen reden voor paniek is als je door een stukje glas rijdt. In het geval dat de band zacht raakt, haal je simpelweg het glas er uit, en pomp je de banden op bij het dichtstbijzijnde benzinestation of fietswinkel (zonder extra kosten!). Hierna hoef je alleen maar een harde draai aan het wiel te geven, zodat de vloeistof in de band het gaatje fixt. Zo simpel kan het leven zijn!

De versnellingen zijn van het merk Shimano Nexus, zodat je zonder gekraak, gepiep en problemen makkelijk en comfortabel kunt wisselen. De fietsen zijn zeer licht, waardoor je makkelijk je snelheid kunt aanpassen aan je tocht en omgeving.

Als je een daily highlights tour bij ons boekt, kunt je een citybike verwachten.

 

Mountainbikes

Voor de liefhebbers hebben we uiteraard ook mountainbikes in de winkel staan.

Uitermate geschikt voor tochten zoals tecnica en andere routes waarbij een hoog level grip, vering en comfort wordt verwacht. Ook de mountainbikes hebben kwalitatief hoge delen, met 27 versnellingen om de best mogelijke ervaring uit je tocht te halen en het beste uit jezelf!